Nova trgovina Mercator Levstikov trg v Ljubljani širi koncept trgovin Minute, ki je še posebej primeren za tiste s hitrim tempom življenja | UPORABNA STRAN

Nova trgovina Mercator Levstikov trg v Ljubljani širi koncept trgovin Minute, ki je še posebej primeren za tiste s hitrim tempom življenja

Nova trgovina Mercator Levstikov trg (Levstikov trg 1, Ljubljana), ki je vrata odprla 8.1.2019 prinaša širitev novega Mercatorjevega koncepta trgovin Minute. Te so še posebej namenjene tistim, ki bi svoj nakup radi opravili čim hitreje. Zato je bodo veseli vsi, ki se jim mudi v službo, šolo ali faks, a ne bi radi preskočili obroka.

Nov Mercatorjev koncept trgovin Minute se osredotoča predvsem na samopostrežno ponudbo, tudi na oddelku s pekovskimi izdelki, sladkim pecivom in delikatesi. Blagovna znamka Minute pri Mercatorju predstavlja zdravo in sveže pripravljeno hitro hrano. Tako je na voljo 30 različnih okusov sendvičev, zelenjavne in žitne solate, solate s hladnimi testeninami, sadno-zelenjavni prigrizki, sadne solate, smoothiji ter sladice.

Ker je zajtrk najpomembnejši obrok dneva, je v trgovini Mercator Levstikov trg med 7.00 in 10.00 od ponedeljka do petka na voljo ponudba zajtrkov. Samopostrežni avtomat Minute za kavo ponuja 6 različnih Barcaffé kav (espresso, macchiato, latte macchiato, espresso doppio, cappuccino ter caffe con latte).

Zelo dobro je vedeti, da nakup sadja in zelenjave ter pekovskega in sladkega peciva v tej trgovini poteka nekoliko drugače, kot smo vajeni v trgovinah Mercator. Predvsem zaradi pohitritve samega nakupa se ti izdelki tehtajo neposredno na blagajni, kar pomeni, da kupec blago zgolj izbere in gre na blagajno.

Delovni čas trgovine
Trgovina Mercator Levstikov trg je od ponedeljka do petka odprta od 7.00 do 17.00, v soboto pa od 8.00 do 14.00. Ob nedeljah pa je zaprta.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: