Nova triler serija Prehod (The Passage) vsak torek ob 22.00 na FOX TV Slovenija z novo epizodo | UPORABNA STRAN

Nova triler serija Prehod (The Passage) vsak torek ob 22.00 na FOX TV Slovenija z novo epizodo

Prehod (The Passage) je nova triler serija na FOX TV Slovenija, ki delno sloni na istoimenski trilogiji Justina Cronina. Premiera serije v Sloveniji je bila 12.2.2019, kar pomeni, da smo jo dobili manj kot mesec dni po premieri v ZDA.

Novo epizodo serije Prehod (The Passage) si lahko vsak torek ob 22.00 ogledate na FOX TV Slovenija.

Zgodba
Serija Prehod se osredotoča na Projekt Noah, skrivno medicinsko ustanovo, kjer znanstveniki eksperimentirajo z nevarnim virusom, ki bi lahko vodil do odkritja zdravila za vse bolezni, a lahko hkrati vodi tudi do izbrisa človeške rase. Ko mlado dekle (Saniyya Sidney) izberejo kot osebo, na kateri bodo testirali virus, zveznega agenta (Mark-Paul Gosselaar) zadolžijo, da jo pripelje, a na koncu prevzame vlogo njenega nadomestnega očeta, ki je odločen, da jo bo zaščitil za vsako ceno.

V seriji igrajo tudi Jamie McShane, Caroline Chikezie, Emmanuelle Chriqui, Brianne Howey, McKinley Belcher III, Henry Ian Cusick in Vincent Piazza. Pod scenarij se podpisuje Liz Heldens. Izvršni producenti pa so Liz Heldens, Matt Reeves, Ridley Scott, David W. Zucker, Adam Kassan in Jason Ensler.

Napovednik serije

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: