Serija Into The Badlands se 25.3.2018 ob 22.00 vrača na AMC Slovenija z zadnjimi osmimi epizodami | UPORABNA STRAN

Serija Into The Badlands se 25.3.2018 ob 22.00 vrača na AMC Slovenija z zadnjimi osmimi epizodami

3. sezona serije Into The Badlands se 25.3.2018 vrača na AMC Slovenija z zadnjimi osmimi epizodami in kot so pri AMC-ju naznanili februarja, se s koncem 3. sezone serija tudi poslavlja.

Zadnjih osem epizod sezone in hkrati serije si bomo lahko na AMC Slovenija ogledalo ob ponedeljkih od 22.00. Serijo so za AMC Studios ustvarila scenarista, Alfred Gough in Miles Millar, ki sta tudi ena izmed izvršnih producentov serije. Prva sezona, ki smo si jo lahko premierno ogledali v letu 2015 je obsegala 6 epizod, druga jih je obsegala 10, tekoča pa bo serijo zaključila s 16-imi epizodami. Skupaj bo serija tako obsegala 32 epizod.

Nadaljevanje zgodbe
V seriji bomo lahko spremljali, kako zapornik Bajie posvari Sunnyja o tem, da ne more zaupati Pilgrimu. Ker pa sinovo življenje vsi na nitki, se Sunny spopada z odločitvijo o pomoči Pilgrimu pri odklepanju dvorane Meridian Chamber. Medtem si M.K. še vedno ni opomogel od dejstva, da je Sunny ubil njegovo mamo, zato ga žene sovraštvo. Widow se je v ujetništvu primorana soočiti s svojo preteklostjo, Moon pa si po tem, ko je Lydia na bojišču tvegala svoje življenje, da je rešila njegovo, prizadeva za njeno rešitev pred smrtjo.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: