Softnet je zdaj tudi operater stacionarne (fiksne) telefonije v Severni Makedoniji | UPORABNA STRAN

Softnet je zdaj tudi operater stacionarne (fiksne) telefonije v Severni Makedoniji

Podjetje Softnet deluje že 23 let in je s svojimi storitvami prisotno v 16-ih državah sveta. Pred letom dni so na slovenski trg vstopili kot tretji ponudnik virtualnega mobilnega omrežja (MVNO) oziroma kot sedmi ponudnik mobilne telefonije. Zdaj pa so novost predstavili v Severni Makedoniji.

Nudenje celovitih storitev
V podjetju, Softnet, ki ima v Sloveniji 18 zaposlenih, po vetu pa več kot 55, kot svojo ključno prednost vidijo v tem, da lahko podjetjem zagotovijo celostne telekomunikacijske storitve, ki so v celoti prilagojene potrebam posameznega podjetja. S tem namenom so februarja 2019 postali tudi fiksni operater v Severni Makedoniji.

Andrej Boštjančič, direktor podjetja Softnet je ob tem povedal: »Vesel sem, da smo v Softnetu postali tudi operater fiksne telefonije v Makedoniji. To bo močno olajšalo poslovanje vsem, ki poslujejo v več državah, saj lahko podporo za komunikacijsko infrastrukturo urejajo na enem mestu. S tem, ko ima podjetje vso podporo na enem mestu, se jim ni treba ukvarjati s posameznimi operaterji v državah, kjer imajo pisarne. Za vso komunikacijsko infrastrukturo poskrbi en sam operater. Vsaka stranka oziroma podjetje ima skrbnika, na katerega se obrne v primeru težav, ne glede na to, v kateri državi oziroma pisarni se ta pojavi.«

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: