Prenovljena trgovina Mercator Lapajnetova Idrija prinaša novo podobo, prostornejšo razporeditev in večjo izbiro pekovskih izdelkov | UPORABNA STRAN

Prenovljena trgovina Mercator Lapajnetova Idrija prinaša novo podobo, prostornejšo razporeditev in večjo izbiro pekovskih izdelkov

Mercator je konec februarja odprl prenovljeno trgovino Mercator Market Lapajnetova Idrija, ki se razprostira na 400m2. V sklopu delne prenove trgovine so med drugim uvedli novo razporeditev izdelkov ter celotno grafično podobo.

Iz Mercatorja so sporočili, da prenova prinaša povečano preglednost in prehodnost prodajalne, dodali so mesta za izpostavitev suhih in svežih akcijskih izdelkov. Nova je pekarnica s samopostrežno ponudbo izbranega pekovskega peciva. Prav tako so povečali ponudbo pekovskega in sladkega peciva ter ponudbo kruha. Dodali so ponudbo toploteke, ki obsega kvadratne pizze, in ostalih toplih izdelkov npr. burek, ki so primerni za takojšnje zaužitje.

Spremenjen delovni čas
Mercator market Lapajnetova Idrija, ki se nahaja na Lapajnetovi ulici 45, Idrija, je odprt od ponedeljka do sobote med 7.00 in 20.00, v nedeljo pa med 8.00 in 13.00.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: