Besa, nova balkanska kriminalna serija v kateri igra tudi Sebastian Cavazza, bo premiero doživela danes, 21.3.2019 ob 20.00 na Planet TV | UPORABNA STRAN

Besa, nova balkanska kriminalna serija v kateri igra tudi Sebastian Cavazza, bo premiero doživela danes, 21.3.2019 ob 20.00 na Planet TV

Besa je nova dramsko-kriminalna balkanska serija, ki je nastala v koprodukciji Planet TV-ja, bo svojo premiero doživela danes, 21.3.2019 ob 20.00. Nato pa bo serija na sporedu ob četrtkih ob 20.00 na Planet TV.

Režiser serije Besa, ki bo obsegala 12 epizod, je Dušan Lazarević, scenarista sta pa Mladen Matičević in Tony Jordan. Snemanje je potekalo na 25-ih prizoriščih, igralska zasedba serije obsega okoli 200 igralcev iz 10-ih držav, tudi Slovenije. Eno vidnejših vlog igra Sebastian Cavazza, v seriji Besa pa nastopita tudi Jure Ivanušič in Boris Kobal.

Zgodba sledi družinskemu očetu Urošu Periću (Raša Bukvić), ki je na službeni poti v Črni gori udeležen v prometni nesreči. Dekle, ki je nesrečo povzročilo, izgubi življenje. Stvari se začnejo zapletati, ko se Uroš zbudi v bolnišnici in izve, da je dekle hčerka največjega balkanskega narko šefa Dardana Beriše (Arben Bajraktaraj), ki Urošu obljubi maščevanje, če zanj ne ubije pet ljudi.

Sebastian Cavazza igra vlogo Agima Sokoljija. Agim je poslovnež s kriminalno preteklostjo, Albanec, ki živi v Ženevi in si je s poslovnimi prijemi pokoril celotno Evropo. O igranju vloge Agima je Sebastian povedal, da je bil največji izziv vsekakor albanski jezik. Pojasnil je, da sta mu tu bila veliko pomoč lektorica Mirlinda Rexhepi in soigralka Gresa Pallaska, ki v Besi igra njegovo sestro.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: