HoT je v paketa HoT MAXI in HoT EXTRA dodal 10 GB prenosa podatkov, prvi ima tako zdaj 30GB, drugi pa 60GB | UPORABNA STRAN

HoT je v paketa HoT MAXI in HoT EXTRA dodal 10 GB prenosa podatkov, prvi ima tako zdaj 30GB, drugi pa 60GB

HoT (Hofer Telekom) je 11.5.2019 praznoval svoj 2. rojstni dan in v tem času je pridobil več kot 70.000 uporabnikov, kar jih uvršča med najhitreje rastoče slovenske virtualne operaterje (MVNO). Hkrati pa so ob tem jubileju obogatili paketa HoT MAXI in HoT EXTRA.

 

 

HoT MAXI s 30GB in HoT EXTRA s 60GB
HoT je svoja dva večja paketa, ki že vključujeta neomejeno količino klicev in SMS-ov v vsa slovenska omrežja obogatil še z 10GB prenosa podatkov. Hot MAXI, ki stane 9.99€ mesečno ima tako zdaj 30GB prenosa podatkov, HoT EXTRA, ki stane 14.99€ pa 60GB.

Pri HoT-u so se pohvalili tudi, da ponujajo odlično podporo uporabnikom, saj v njihovem klicnem centru uporabniki v povprečju čakajo na operaterja manj kot 20 sekund. Skoraj polovica njihovih uporabnikov upravlja s storitvijo prek mobilne aplikacije Moj HoT, ki uporabnikom omogoča brezplačno spreminjanje nastavitev uporabniškega računa, brezplačno menjavajo tarife, opravijo prenos telefonskih številk. Po podatki raziskave, ki jo je izvedlo podjetje Aragon pa je kar 97% njihovih uporabnikov zadovoljni s HoT-om, od tega 71% izjemno ali zelo zadovoljnih.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: