T-2 je prevzel kabelskega operaterja Inatel, ki deluje na področju Loške doline, Podpeči, Kamnika pod Krimom, Blok, Cerknice in Metlike | UPORABNA STRAN

T-2 je prevzel kabelskega operaterja Inatel, ki deluje na področju Loške doline, Podpeči, Kamnika pod Krimom, Blok, Cerknice in Metlike

T-2 je danes, 24.5.2019 podpisal pogodbo o prevzemu kabelskega operaterja Inatel, ki deluje od leta 1993 in uporabnikom ponuja storitve interneta, televizije, mobilne in IP telefonije.

 

 

Inatel je tretji kabelski operater, ki ga je v letošnjem letu kupil T-2. Pred tem so kupili Telesat in KKS Kabel Kamnik, ki imata skupaj več kot 7.200 uporabnikov. S prevzemom operaterja Inatel pa so pridobili uporabnike na področju Loške doline, Podpeči, Kamnika pod Krimom, Blok, Cerknice in Metlike.

Do zaključka danes sklenjenega posla bo prišlo po odobritvi koncentracije s strani Agencija za varstvo konkurence (AVK). Pri T-2 so zapisali, da bo prevzem Inatela obema družbama omogočil številne pomembne sinergije in možnost hitrejše rasti, uporabnikom pa široko paleto visoko kakovostnih storitev. Obstoječi uporabniki bodo med drugim dobili dostop do večjega nabora najnovejših in najsodobnejših telekomunikacijskih storitev. Za izboljšanje uporabniške izkušnje pa bodo pristopili k potrebnim naložbam v nadgradnjo in modernizacijo omrežja.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: