Znani PRomovirajo branje ob Noči knjigarn v Knjigarni in papirnici Konzorcij Ljubljana | UPORABNA STRAN

Znani PRomovirajo branje ob Noči knjigarn v Knjigarni in papirnici Konzorcij Ljubljana

Včeraj, 8.6.2019 se je odvil slovenski dan knjigarn, ki sliši na ime Noč knjigarn. V Knjigarni in papirnici Konzorcij Ljubljana, ki je del Mladinske knjige, so Znani PRomovirali branje in delili nekaj vrstic iz svoje najljubše knjige.

 

 

Branje so promovirali povedal televizijski in radijski voditelj Boštjan Romih, še repar Rok Trkaj – Terkaj, direktorica podjetja Skaza Tanja Skaza ter piarovka in managerka Andreja Jernejčič, dogodek pa je povezovala Ula Furlan. Boštjan Romih je tako povedal, da ima rad knjige, ki ga prevzamejo, ki so zanimive in v katerih se avtorji ne ukvarjajo preveč s sabo. Repar Trkaj rad bere poezije in antropološke knjige. Kot avtor knjige Kla kla klasika, pa priznava, da doma nima niti ene svoje knjige, saj je vse razdal oz. jih podaril.

Direktorica podjetja Skaza, Tanja Skaza je povedala, da rada bere knjige, ki so namenjene osebni rasti in knjige ta management. Vsak mesec prebere približno eno knjigo. Hkrati pa dodaja, da so knjige orodje, da pridobimo znanje in gradimo na sebi. Andreja Jernejčič pa izpostavlja, da v vsaki knjigi najde nekaj novega, nek nov pogled ali zamisel. Največkrat pa bere poezijo, slovensko in hrvaško.

Foto: Barbara Reya

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: