ORTO 4EVER- ORTO paket do konca lajfa by Simobil | UPORABNA STRAN

ORTO 4EVER- ORTO paket do konca lajfa by Simobil

Simobil je predstavil akcijo s katero lahko obstoječi in novi naročniki paketa ORTO U NULO paket uporabljajo tudi po dopolnjenem 31. letu. Ponudbo lahko izkoristi naročnik, ki se veže za 24 mesecev do 31.10.2009 in hkrati koristi ugodnost nakupa mobilnega telefona ali pa izbere bonus dobroimetja v vrednosti 40€, ki ga lahko koristi kot popust na uporabo Simobilovih storitev oz. se mu bonus odšteje od mesečne naročnine.

simobil-orto-4ever

Simobilov prospekt s to naslovnico ima napako v drobnem tisku, pozabili so dopisati, da velja tudi za ostoječe naročnike.

Na voljo so trije mobilniki po subvencionirani ceni in sicer Samsung S5230 Star za 50€ (ekskluzivno pri Simobilu), Nokia 5530 XpresssMusic za 120€ in BlackBerry Curve 8520 za 160€.
Ponudba ORTO 4EVER velja za paketa ORTO U NULO IN ORTO BERI, ki ponujata 1001 minuto klicev v Simobilovem omrežju, 1001 SMS in 1001 MMS. Možna je tudi nadgraditev paketa z Opcijo 201, ki pa po dopolnjenem 31. letu ni več možna.simobil-paket-orto-u-nulo

Kar pa pomeni, da paket ni več tako zanimiv in konkurenčen npr. Mobitelovemu paketu Itak Džabest.

vir slik: simobil.si

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Za vedno Orto je »nova« ponudba iz Simobila. Gre pravzaprav za nekaj, kar so enkrat že ponudili, a se je takrat imenovalo ORTO 4EVER (ORTO 4EVER- ORTO paket do konca lajfa by Simobil). […]

Komentiraj

Anti-Spam: