SOF 2010-slovenski oglaševalski festival, Portorož -24. do 26.3.2010 | UPORABNA STRAN

SOF 2010-slovenski oglaševalski festival, Portorož -24. do 26.3.2010

SOF 2010 je že 19. slovenski oglaševalski festival, ki se bo kot je že v tradiciji odvil v Portorožu. Festival se je začel danes 24.3.2010 in bo trajal do 26.3.2010. Tokrat se nekoliko pozna gospodarska kriza tudi na številu prijavljenih del, teh je letos 506, medtem ko jih je bilo lani 609.

Največ del je prijavila agencija Pristop (108), sledi ji Publicis (98), tretja je Futura DDB (71), četrta pa Luna TBWA (65).

Skupina z največ prijavljenih del pa je internetno in mobilno oglaševanje, teh je 59.

Poleg tega se bo na SOF-u odvijale tudi delavnice in predavanja. Med govorci bodo tako Uroš Goričan-(programski direktor, Planet 9), Jaka Repanšek- (direktor, RePublis), Aleksandra Kregar Brus-(direktorica strateškega razvoja in marketinga, Droga Kolinska), Petra Garin-(direktorica, Consoriana), Andraž Zorko-(partner, Valicon), Mitja Zupančič (direktor, Beiersdorfa za področje Afrike), Vesna Zakarić- (vodja oddelka prodaje, Valicon), Zoran Savin-(medijski strateg in partner v Sonce.net in Senca.net), Domen Savič-(vodja oddelek za pomoč naročnikom, Innovatif), Janja Božič Marolt-(Inštitut za raziskavo trgov in medijev, Mediana), Mitja Petrovič-(direktor in solastnik Skupine Publicis), Andrejka Grlić, Janez Rakušček-(izvršni kreativni direktor, Luna TBWA), Janko Hočevar-(ustanovitelj in direktor, Aragon), Christos Tsangos, mag. Aleš Muhič-(direktor trženja,Pro Plus), Urška Pučko-Pristop, Janez Jereb, Manca Tominc, Andreja in Marko Japelj, Dr. Christian Blümelhuber in Tomas Vucurevic.

Več o festivalu in pa seveda vsa prijavljena dela lahko najdete tukaj www.sof.si, lahko pa obiščete njihovo Facebook skupino.

vir slike: sof.si

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: