Petrol zlata klub kartica zvestobe za zbiranje Zlatih točk, plačilna pa tudi plačevanje računov | UPORABNA STRAN

Petrol zlata klub kartica zvestobe za zbiranje Zlatih točk, plačilna pa tudi plačevanje računov

Petrol zlata klub kartica zvestobe in Petrol zlata klub plačilna kartica sta se pridružili že mnogim oz. premnogim karticam, ki omogočajo zbiranje različnih bonitet in nato uveljavljanje ugodnosti. Petrol je sicer taki kartici že imel, nosili pa sta ime Magna. Sedaj je ponudbo prenovil in hkrati postregel že z nekaj dodatnimi ugodnostmi in jo za povrh odal v zlato barvo.

Petrol klub kartica zvestobe ni plačilna kartica in je namenjena zgolj zbiranju Zlatih točk. Tako za vsak potrošen evro uporabnik dobi 1 Zlato točko. Točke pa lahko nato koristi za nakup izdelkov iz Petrol klub kataloga. Prvi katalog je objavljen v tem članku (Petrol klub katalog, ki velja do 31. januarja 2010). Poleg tega lahko sodeluje v nagradnih igrah in posebnih akcijah Petrol kluba.

Petrol klub plačilna kartica pa poleg zgoraj omenjenih lastnosti, ponuja še plačilo.

Koliko Zlatih točk ima uporabnik na svojem računu je preprosto razvidno iz odrezka računa na Petrolu. Del, kjer je to zapisano se imenuje Petrol klub info.

Pri vsem skupaj je pomembno to, da bonitetno obdobje traja od 1.1. do 31.12. v tekočem letu. Točke prejšnjega leta pa je moč koristiti do konca januarja prihodnje leto. Pa tudi to, da način plačila ni pomemben, točke uporabnik vseeno dobi.

Splošne pogoje si lahko preberete tukaj.

vir slike: petrol.si

Sorodni članki

8x komentirano

 1. […] je s predstavitvijo nove zlate Petrol klub kartice, več o njej tukaj (Petrol zlata klub kartica zvestobe za zbiranje Zlatih točk, plačilna pa tudi plačevanje računov), predstavil tudi prvi katalog ugodnosti. V katalogu je več kot 70 različnih ponudb, ki so […]

 2. pozdravljeni!

  pišem vam,ker sva danes z ženo sprejela vašo petrol zlato kartico
  ker pa ni zraven pin kode in je prej nisva rabila bi vas prosila da nama pošljete nov pin. ker drugače je ne moreva uporabljat
  hvala in lep pozdrav!

 3. Herman, za odgovor na tole vrparšanje pa je najbolje povprašati na Petrolovem info telefonu 080 22 66

 4. Nesmisel, namen menjave je da Petrol pokasira dodaten denar in sicer za 2 meseca – meni so trajanje kartice spremenili iz avgusta na junij – še komu? Kot kaže je namen zmanjšati število uporabnikov – po mailu sem vprašanje poslala v nedeljo – brez odgovora, danes v 2 poskusu klica mi je gospod povedal da gre le za menjavo rdeče v zlato kartico vse ostalo je isto – podatki so bili avtomatično generirani in zato bom naročnino/uporabnino kakorkoli pač hočejo to imenovati 2 krat po 4€ plačala v 10 mesecih in ne 12, kot do sedaj. Gospod je tudi povedal da ni problema – kartici prestrižem in vrnem na Petrol. Srečno. Agip & OMV – here I come.

 5. Spoštovani,
  Kot imetnik kartice PETROL KLUB sem v času akcije zbiranja “zlatih” !!?? točk kupil uro DIADORA. Le ta je sicer lična na pogled vendar jo kolnem (zraven pa tudi PETROL), ker je že po enem mesecu začela zaostajati. Periodično in v ne enakem ritmu ta “nevreden proizvod” sicer še vedno nosim (hm, le zakaj?!), jo bom pa v original škatlici poslal (predal) vašemu marketingu!!! takoj, ko vmes napišem še par protestnih pisem na PETROL o (beseda: “balkanski” je predobra) kvaliteti vaših prodajnih artiklov.
  Z ogorčenjem…
  Tadej

 6. uporabna stran

  Tadej, upam da si jo reklamiral oz. ne vem zakaj jo še imaš. Reklamacije so namenjene temu, lahko pa jo odneseš tudi na servis saj očitno garancija še ni potekla.

  Drugače pa kritiko raje piši na Petrol, ker tukaj je zgolj članek o produktu in Petrol razen to, da je omenjen s tem blogom nima nič.

 7. ali lahko vidim mojo mesečno porabo na zlati kartici tudi elektronsko? kje? ta mesec namreč nisem dobila izpiska. prejšnji mesec pa sem izpisek dobila po pošti. hvala.
  LPS

 8. uporabna stran

  Slobodanka, na portalu https://www.ep.petrol.si/mojpetrol/login.jsp je na voljo vpogled v vse podatke tudi transakcije s kartico.

Komentiraj

Anti-Spam: