iPROM Videoscroll je nov spletni oglaševalski format slovenske družbe iPROM | UPORABNA STRAN

iPROM Videoscroll je nov spletni oglaševalski format slovenske družbe iPROM

iPROM Videoscroll je nov spletni oglaševalski format, ki ga je razvila slovenska družba iPROM d.o.o. Oglasni format Videoscroll, ki ga je moč videti tudi na tem blogu (pod člankom in nad komentarji) je format, ki je skrit dokler se obiskovalec oz. obiskovalka po srani ne pomakne tako daleč, da območje v katerem je umeščena Videoscroll koda pokaže v vidnem polju.

Nato je se stran »raztrga« in pokaže oglasni blok. Navadno je to video, ni pa nujno, saj tehnologija omogoča pravzaprav vse. Kako Videoscroll oglasi izgledajo v praksi si lahko ogledate tukaj.

To pa pravzaprav še ni vse. Ker video navadno prihaja z zvokom se ta sproži, ko je miška na oglasu. Ta je slišen toliko časa dokler je miška na oglasu, ko jo uporabnik umakne se predvajanje zvoka prekine.

Iz lastnih izkušenj nekajmesečnega testiranja je možno potrditi ugotovitve iPROM-a, da gre za precej inovativen predvsem pa dokaj nevpadljiv oglas, ki ob svoji sprožitvi pritegne več pozornosti, kot klasični oglasi. To posledično pomeni tudi večje zanimanje oglaševalcev, saj je na njihove oglase večji odziv.

iPROM tako nadaljuje z dobrim delom, v rokavu pa ima pripravljenih še kar nekaj zanimivih oglasnih formatov

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: