Deezer in Telekom Slovenije od jutri z brezplačnim podatkovnim prenosom v omrežju Telekoma Slovenije (Mobitel) | UPORABNA STRAN

Deezer in Telekom Slovenije od jutri z brezplačnim podatkovnim prenosom v omrežju Telekoma Slovenije (Mobitel)

Deezer in Telekom Slovenije jutri tudi uradno začneta partnerstvo v okviru katerega bo uporabnikom Telekoma Slovenije omogočena bolj preprosta in predvsem celovita uporaba glasbene storitve Deezer.

deezer-telekom-slovenije1

Deezer je glasbeni servis, ki ima v svoji bazi 30 milijonov glasbenih posnetkov, tudi slovenski in balkanski so med njimi. Po trenutno znanih podatkih bodo novosti, ki jih bodo predstavili v sklopu sodelovanja Deezerja in Telekoma Slovenija, kar nekaj. Tako bodo vsi uporabniki storitve Deezer Telekom Slovenije deležni brezplačnega prenosa podatkov v omrežju Mobitel (cca 66MB na uro; na dan je to cca 1.5GB). Druga prednost je to, da se bo strošek mesečne naročnine na Deezer avtomatično zaračunal na mesečnem računu Telekoma Slovenije. Deezer bo poleg spletne in mobilne različive (Android, iOS in Windows Phone) na voljo tudi na Siol TV (SiOL BOX) kot aplikacija.

deezer-telekom-slovenije2

Znani sta še dve podrobnosti, a je njuna natančnost nekoliko slabša. Telekom Slovenije bo Deezer ponudil kot plačljivo storitev z nekoliko nižjo ceno. Telekomova ponudba bo v naboru storitev obstoječega Deezer paketa Premium+, ki stane 6.99€ mesečno in je že sedaj na voljo vsem v Sloveniji. Cena bi lahko bila glede na podobno partnersko ponudbo iz tujine npr. Orange, EE in T-Mobile v Veliki Britaniji, 6€.  Druga podrobnost pa je naročniški paket. Ve se, da bo šlo za nov paket v sklopu paketov Neomejeni, a več kot to ni znano. Morda bi bilo fino, če bi predstavili tudi nekaj v okviru Itak paketa, ki je namenjen mladim, saj so ravno oni tisti glavni uporabniki takšnih storitev.

Več pa jutri ob 13.00.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Deezer in Telekom Slovenije od jutri z brezplačnim podatkovnim prenosom v omrežju Telekoma Sloveni… (0) Deezer in Telekom Slovenije jutri tudi uradno začneta partnerstvo v okviru katerega bo […]

Komentiraj

Anti-Spam: