Prijava na MasterChef Slovenija že poteka – prijavijo pa se lahko zgolj amaterski kuharji do 15.2.2015 | UPORABNA STRAN

Prijava na MasterChef Slovenija že poteka – prijavijo pa se lahko zgolj amaterski kuharji do 15.2.2015

Prijava na MasterChef Slovenija že poteka, saj je Pro Plus danes 16.1.2015 potrdil (MasterChef Slovenija na POP TV je potrjen, na spored pride spomladi 2015, nagrada pa 50.000€), da so odkupili pravice za snemanje resničnostnega šova MasterChef v Sloveniji.

MasterChef-Slovenija-prijava

Kdo se lahko prijavi na šov MasterChef Slovenija?
Na MasterChef Slovenija se lahko prijavijo zgolj osebe, ki bodo najpozneje 15.2.2015 dopolnile 18 let in imajo stalno ali začasno prebivališče v Sloveniji.

Drug precej pomemben pogoj pa je ta, da mora biti kandidat kuharski amater. V kuharski oddaji MasterChef ne morejo sodelovati kandidati, ki so kadar koli delali oz. bili redno zaposleni v kuhinji kot šef kuhinje oz. so znotraj obdobja zadnjih treh let delali v poklicni kuhinji kot kuharji ali bili v funkciji, višji od kuharja. Končna presoja, kdo je ljubiteljski oz. poklicni kuhar, je v rokah Pro Plusa.

Snemanja šova MasterChef Slovenija so planirana od začetka marca do konca aprila 2015, vključno z delovnimi dnevi.

Vsi, ki bi želeli sodelovati se lahko prijavilo na spletni strani masterchef.si do 15.2.2015. Nagrada, ki jo bo prejel zmagovalec oz. zmagovalka šova MasterChef Slovenija pa je 50.000€ (-davek).

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: