Ob nakupu vstopnice za film Warcraft začetek v predprodaji prejmete kodo za enomesečno brezplačno igranje igre World of Warcraft | UPORABNA STRAN

Ob nakupu vstopnice za film Warcraft začetek v predprodaji prejmete kodo za enomesečno brezplačno igranje igre World of Warcraft

Film Warcraft začetek (Warcraft: The Beginning) na redne programe slovenskih kinematografov prihaja jutri, 26.5.2016, danes ob 20.00 pa se bo v Kinu Bežigrad odvila gamerska predpremiera filma, ki je žal že razprodana.

Warcraft The Beginning-predprodaja

Karte za film Warcraft začetek so že na voljo v predprodaji in vsi, ki boste karto kupili še do konca današnjega dne (danes se predprodaja namreč zaključi), boste prejeli kodo, ki vam omogoča enomesečno brezplačno igranje igre World of Warcraft. Imetniki vstopnic kode lahko prevzamete v trgovinah Comshop, od 26. maja naprej pa na blagajnah kinematografov.

Gamerska predpremiera v Kinu Bežigrad
Kot omenjeno zgoraj pa se bo danes, 25.5.2016 ob 20.00 v Kinu Bežigrad odvila gamerska predpremiera filma Warcraft začetek (Warcraft: The Beginning). Vsi obiskovalci predpremiere bodo namreč prejeli kodo, ki velja za sveti gral: BETA KLJUČ za najnovejšo ekspanzijo igre WoW, ki bo izšla 30. avgusta 2016 in sliši na ime Legion.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: