Star Trek: Discovery bo nova TV serija, ki na CBS prihaja maja 2017 in po letu 2005 končno nadaljuje Star Trek potovanje | UPORABNA STRAN

Star Trek: Discovery bo nova TV serija, ki na CBS prihaja maja 2017 in po letu 2005 končno nadaljuje Star Trek potovanje

Star Trek: Discovery bo nova TV serija družine Star Trek in bo tako po letu 2005, ko se je končala serija Star Trek: Enterprise nadaljevala Star Trek potovanje. Premiera serije Star Trek: Discovery je predvidena za maj 2017 na CBS, nato pa bo serija dostopna na CBS: All Access.

star_trek_discovery_logo

 

 

Serijo Star Trek: Discovery sta ustvarila Bryan Fuller in Alex Kurtzman. Izvršni producenti so Alex Kurtzman, Bryan Fuller, Heather Kadin, Gretchen J. Berg, Aaron Harberts, Rod Roddenberry in Trevor Roth, producent serije pa je Nicholas Meyer. Discovery je prva serija, ki je narejena posebej za SVoD storitev CBS All Access in bi ji tako lahko rekli tudi CBS All Access Original.

Zgodba serije Serijo Star Trek: Discovery je postavljena v čas 10 let pred Star Trek: The Original Series (izvirno predvajano med leti 1966 in 1969) in se tako ne sklada s časovnico filmov Star Trek. Serija spremlja posadko plovila USS Discovery, ki raziskuje nove svetove in nove civilizacije. Hkrati pa se bo zgodba vrtela tudi okoli dogodkov v zgodovini Star Treka o katerih se je veliko govorilo, a nikoli niso bili raziskani.

Prva sezona serije bo obsegala 13 epizod (polletna sezona), ki jih bo CBS: All Access lansiral vsak teden.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: