Tempere Jolly, teh do sedaj ni bilo, proizvaja celjsko podjetje Aero – nova receptura, lokalni dobavitelji tub in nov dizajn | UPORABNA STRAN

Tempere Jolly, teh do sedaj ni bilo, proizvaja celjsko podjetje Aero – nova receptura, lokalni dobavitelji tub in nov dizajn

Tempera barvice Jolly so včeraj ob 10.00 začeli proizvajati v celjskem invalidskem podjetju Aero Ida, ki ga je podjetje Brevillier Urban & Sachs, lastnik znamke Jolly, kupilo leta 2016. Gre za povsem nov produkt, saj znamka Jolly tempera barvic do sedaj ni imela.

Tempera barvice prvič pod znamko Jolly
Nejc Slokan, vodja marketinga pri Brevillier Urban & Sachs za Slovenijo in Balkan je povedal: »Prvič v svoji dolgoletni zgodovini Brevillier Urban & Sachs pošilja na trg tudi tempera barvice. Verjamemo, da bodo tempere Jolly z znanjem in predanostjo, kot ju ima slovenski AERO, tako kot barvice velika uspešnica.« Glede količine proizvodnje pa je Mateja Pučko, direktorica podjetja AERO Ida dodala: »Bolje kot bodo tempere Jolly sprejete na trgu, večja bo naša proizvodnja.« Bolj plastično. Letos naj bi napolnili 10.000 kompletov različnih barv, prihodnje leto pa naj bi se ta številka dvignila.

Nova receptura, lokalni dobavitelji tub in nov dizajn
Proizvodnja tempera barvic Jolly v Celju je prinesla vpeljavo nekaterih novosti. Tempere Aero so odete v nov dizajn. Velikost tub je povečana iz 7 ml na 7.5 ml, izboljana je receptura, ki je sedaj skladna z najnovejšimi standardi o varnosti igrač. Pomembno dejstvo pa je tudi to, da so se vrnili k lokalnim, slovenskim dobaviteljem tub.


Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: