Mali Bigfoot, film o nenavadnem dečku in o njegovem še bolj nenavadnem očetu, je že v slovenskih kinematografih | UPORABNA STRAN

Mali Bigfoot, film o nenavadnem dečku in o njegovem še bolj nenavadnem očetu, je že v slovenskih kinematografih

Mali Bigfoot (The Son of Bigfoot) je belgijsko-francoska risanka, ki sta jo po scenariju Boba Barlena in Cala Brunkerja režirala Jeremy Derguson in Ben Stassen. Uro in pol dolg animirani film sinhroniziran v slovenščino je že na voljo v slovenskih kinematografih.

V slovenski sinhronizaciji so glavnim likom svoje glasove posodili Blaž Šef (Adam Kočevar, mali bigfoot), Sašo Prešeren (rakun Tonček), Tina Ogrin (Špela Kočevar), Peter Urbanc (Beločnik), Aleksander Golja (Dr. Kočevar, Bigfoot), Mirko Medved (zlobnež), Katja Ogrin (rakunka Vanda) in drugi. Glasbo je prispevala belgijska skupina Puggy.

Zgodba se vrti okoli nenavadnega dečka in o njegovem še bolj nenavadnem očetu. Trinajstletni Adam, ki se nekako ne vklopi med sovrstnike, si zadane drzno nalogo, da razvozla skrivnost svojega očeta, ki je že dolgo izginil neznano kam. Kaj kmalu odkrije, da je njegov oče nihče drug kot legendarno bitje bigfoot, ki se že leta skriva v gozdu, da bi sebe in svojo družino zaščitil pred veliko korporacijo LasKom, ki bi rada na njegovi DNK opravila znanstvene preizkuse.

Sin in oče se povežeta in hitro nadoknadita izgubljena leta. Adam brž ugotovi, da ima tudi sam nadnaravne sposobnosti, o kakršnih niti sanjal ni. Nihče od njiju pa se ne zaveda, da jima je podjetje LasKom, ki je sledilo Adamovim stopinjam, tesno za petami.

Napovednik / trailer filma Mali Bigfoot (The Son of Bigfoot)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: