Fructal Superior Immunity in Superior Relax sta dva nova okusa, prvemu je dodan izvleček ameriškega slamnika, drugemu pa izvleček kamilice in melise | UPORABNA STRAN

Fructal Superior Immunity in Superior Relax sta dva nova okusa, prvemu je dodan izvleček ameriškega slamnika, drugemu pa izvleček kamilice in melise

Fructal Superior Immunity in Fructal Superior Relax sta dva nova okusa in pravzaprav posebnost na slovenskem trgu, saj podobnih napitkov pri nas še ni. Poleg visokega sadnega deleža in nič dodanega sladkorja, so tista posebnost funkcionalni dodatki, ki imajo ugoden vpliv na posameznikovo počutje.

Klikni na sliko za povečavo.

Superior Immunity se lahko pohvali z 80% sadnim deležem, izdelan je iz grozdja, jabolk, borovnic ter granatnega jabolka. Pri Fructalu pa so dodali še rastlinski izvleček ameriškega slamnika ter vitamina A in C, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Superior Relax ima prav tako 80% sadni delež, izdelan pa je iz breskev, jabolk, grozdja in manga. Obogaten je z rastlinskimi izvlečki kamilice in melise ter vitamini B2, B3 in B5, ki prsipevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: