Žirija 4. sezone Masterchef Slovenija 2018 z novim članom – Bine Volčič, Luka Jezeršek in Karim Merdjadi

Žirija 4. sezone šova Masterchef Slovenija 2018, ki se začne spomladi, je znana. Almo Rekić bo v prihajajoči sezoni zamenjal Bine Volčič. Žirijo šova Masterchef Slovenija 2018 bodo tako sestavljali Bine Volčič, Luka Jezeršek in Karim Merdjadi.

Bine Volčič je že stari znanec kuharskih šovov v Sloveniji
Vsi tisti, ki kuharske šove v Sloveniji spremljajo že nekaj let vedo, da je Bine Volčič že nastopal kot šef v kuharskem šovu Gostilna išče šefa. Šov je leta 2012 poskrbel za revolucijo pogleda na kuhanje, saj se je vpis mladih v gostinske programe precej povečal.

Bine Volčič kot nov žirant v šovu Masterchef Slovenija pravi, da je tudi domača hrana lahko top. Od tekmovalcev pa bo pričakoval garanje, organiziranost in natančnost pri delu. Površnosti ne prenese, iz tira pa ga spravi nespoštljiv odnos do hrane in sestavin. Vesel bo spremljanja napredka tekmovalcev.

Karim Merdjadi pravi, da se v 4. sezoni šova Masterchef Slovenija vračajo k osnovam, k jedem, ki so bližje domačemu kuharji, a vseeno bo moralo iti za Masterchef krožnike. Čeprav bo jed bolj domača, bo morala biti obdelava in prezentacija bolj domiselna

Luka Jezeršek pa dodaja, da v Masterchef Slovenija 2018 kraljujejo trije mušketirji. Karim prinaša znanje o sladicah, Bine prinaša svežino, on pa ima izkušnje z vodenjem velikega time kuharjev.

Iz Pro Plusa so sporočili, da je scenarij šova Masterchef Slovenija 2018 že spisan, studio je skoraj postavljen, tekmovalci pa so tudi že izbrani. 4. sezona kuharskega šova na POP TV tako prihaja spomladi 2018.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: