Ant-Man in Osa (Ant-Man and the Wasp), film o dveh Marvelovih superjunakih, ki bosta morala strniti moči za novo misijo / v kinu od 5.7.2018 | UPORABNA STRAN

Ant-Man in Osa (Ant-Man and the Wasp), film o dveh Marvelovih superjunakih, ki bosta morala strniti moči za novo misijo / v kinu od 5.7.2018

Film Ant-Man in Osa (Ant-Man and the Wasp) je zasnovan kot nadaljevanje filma Ant-Man iz leta 2015 in se osredotoča na dva Marvelova superjunaka Scotta Langa / Ant-Man in Hope van Dyne / Wasp. Film Ant-Man in Osa si bomo v Sloveniji lahko ogledali od 5.7.2018 naprej, tudi v 3D tehniki.

Režiser filma je Peyton Reed, soscenaristi pa Paul Rudd, Chris McKenna, Erik Sommers, Andrew Barrer in Gabriel Ferrari. V Vlogi Scotta Langa (Ant-Man) bo Paul Rudd, Hopa van Dyna (Wasp) pa bo igrala Evangeline Lilly. Del igralske zasedbe bodo tudi Michael Peña, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, Tip “T.I.” Harris, David Dastmalchian, Hannah John-Kamen, Abby Ryder Fortson, Randall Park, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne in Michael Douglas.

Zgodba
Zgodba filma Ant-Man in Osa (Ant-Man and the Wasp) je postavljena v čas po dogodkih v filmu Captain America: Civil War. Scott Lang se poskuša vživeti v novo vlogo, vlogo novopečenega očeta, a hkrati ohraniti dolžnosti kot Ant-Man. Hope van Dyne in Hank Pym Scottu predstavita novo misijo, ki bi razsvetlila skrivnosti in njegove preteklosti. Da bi misija uspela, morata Ant-Man in Osa združiti moči.

Slovenski napovednik filma Ant-Man in Osa (Ant-Man and the Wasp)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: