Neverjentni 2 (Incredibles 2) je nadaljevanje animiranega filma o družini nekdanjih superjunakov, ki v kino prihaja 16.6.2018 | UPORABNA STRAN

Neverjentni 2 (Incredibles 2) je nadaljevanje animiranega filma o družini nekdanjih superjunakov, ki v kino prihaja 16.6.2018

Film Neverjentni 2 (Incredibles 2) je nadaljevanje filma Neverjetni (Incredibles) iz leta 2004. Režiser in scenarist filma ostaja Brad Bird, za produkcijo skrbi Pixar Animation Studios, za distribucijo pa Walt Disney Pictures, v Sloveniji 2i Film.

V slovenskih kinematografih si bomo film lahko ogledali od 16.6.2018. Film Neverjentni 2 (Incredibles 2) bi po prvotnih planih moral priti v kino šele junija 2019, a so se odločili za hitrejši prihod v kino. Prvotni datum filma pa je zasedel film Toy Story 4 (Svet igrač 4), ki ga bomo tako videli junija 2019.

V izvirniku bodo glasove posojali Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Samuel L. Jackson in John Ratzenberger.

Zgodba
Film se nadaljuje tam kjer se je prvi končal, družina nekdanjih superjunakov, ki je ponovno odkrila vir svojih supermoči le stežka ohranja normalno življenje. Helen Parr, poznana tudi kot Elastigirl se vsak dan bori proti zločinu in lobira za vrnitev superjunakov. Helenin mož Bob Parr, poznan kot G. Neverjetni pa ostaja doma in pazi otroke (Violet, Dash in Jack-Jack). Med varstvom pa odkrije, da ima tudi Jack-Jack supermoči. Novi zlikovci pa jim korenito zagrenijo življenje.

Slovenski napovednik filma Neverjentni 2 (Incredibles 2)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: