McDonald’s dostava Ljubljana od junija 2018 postaja realnost, a zgolj v Centru, delu Šiške, Bežigrada, Viča in Most | UPORABNA STRAN

McDonald’s dostava Ljubljana od junija 2018 postaja realnost, a zgolj v Centru, delu Šiške, Bežigrada, Viča in Most

McDonald’s dostava v Ljubljani bo testno zaživela junija 2018 so sporočili iz družbe McDonald’s Slovenija. Storitev dostave bo opravlja eHrana, a le v oddaljenosti do 10 minut od restavracije McDonald’s na železniški postaji Ljubljana.

Dostavo hrane McDonald’s v tujini izvaja že nekaj časa, praviloma takšna storitev sliši na ime McDelivery. Prvič so jo ponudili leta 1993 v ZDA, tam je sedaj na voljo v nekaterih predelih Manhattna. Sicer pa je McDonald’s dostava na voljo v Avstriji, Avstraliji, Kanadi, na Kitajskem, Cipru, Hong Kongu, Indiji, Indoneziji, Izraelu, Japonskem, Nizozemskem, Novi Zelandiji, Južni Koreji, Pakistanu, Filipinih, Romuniji, Južni Afriki, Španiji, Tajvanu, Turčiji ter Veliki Britaniji. No, od prihodnjega meseca bo McDonald’s dostava na voljo tudi v Sloveniji.

Kje v Ljubljani bo na voljo McDonald’s dostava?
Kot rečeno bo dostava omejena, saj je ena ključnih zahtev McDonald’sa, da je uporabniška izkušnja podobna tisti v McDrivu. Tako se bo dostava vršila na območju četrtne skupnosti Center, delu Šiške, Bežigrada, Viča in Most. Če pogledamo nekoliko bolj plastično, bo dostavo možno naročiti do Šišenske ulice, Baragove ulice, pokopališča Žale, Kajuhove ulice, Hradetskega ceste, začetka Dolenjske ceste, Ceste v Mestni log, začetka Tržaške ceste in Večne poti ter Ceste 27. aprila. Najbolj enostavno pa bo, če si lokacijo ogledate na zemljevidu.

Kaj bodo dostavljali?
McDonald’s dostava bo ponujala vse izdelke z izjemo tistih, ki ne prenesejo daljšega transporta. Tako bodo iz ponudbe dostave izvzeti vsi sladoledi in milkshaki. Prav tako bo postavljen minimalni znesek naročila, tako da bo potrebno naročiti celoten obrok, ne zgolj eno stvar.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] McDonald’s dostava Ljubljana od junija 2018 postaja realnost, a zgolj v Centru, delu Šiške, … (0) McDonald's dostava v Ljubljani bo testno zaživela junija 2018 so sporočili iz družbe […]

Komentiraj

Anti-Spam: