Z ljubeznijo, Simon (Love, Simon), film o fantu, ki mora zbrati ves pogum in se sprijazniti s svojo identiteto – že v kinu | UPORABNA STRAN

Z ljubeznijo, Simon (Love, Simon), film o fantu, ki mora zbrati ves pogum in se sprijazniti s svojo identiteto – že v kinu

Film Z ljubeznijo, Simon (Love, Simon) je romantična najstniška drama režiserja Grega Berlantija, scenarij pa sta po romanu Simon vs. the Homo Sapiens Agenda avtorice Becky Albertalli spisala Isaac Aptaker in Elizabeth Berger. Film Z ljubeznijo, Simon si od tega tedna lahko ogledamo tudi v slovenskih kinematografih.

 

 

Film, ki so ga v ZDA lansirali v marcu ima relativno dobre do odlične ocene, na Rotten Tomatoes ima 92% odobravanje in oceno 7.4/10, na Metacritic ima oceno 72/100, na CinemaScore pa ima oceno A+ v razponu oceno od A+ do F. V filmu igrajo Nick Robinson, Josh Duhamel in Jennifer Garner, proračun filma pa je znašal med 10 in 17 mio $.

Zgodba filma
Simon Spier (igra ga Nick Robinson) ima veliko skrivnost, ki jo uspešno skriva pred svojo družino, prijatelji in sošolci: Simon je gej. Ko ta skrivnost postane ogrožena, se mora soočiti z vsemi in se javno ter osebno sprijazniti s svojo identiteto.

Napovednik filma Z ljubeznijo, Simon (Love, Simon)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: