Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje v slovenskih kinematografih od 2. avgusta 2018, tudi v 3D tehniki | UPORABNA STRAN

Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje v slovenskih kinematografih od 2. avgusta 2018, tudi v 3D tehniki

Film Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation) je tretji del franšize Hotel Transilvanija (Hotel Transilvanija) in hkrati nadaljevanje filma Hotel Transilvanija 2 iz leta 2015. Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje si bomo v Sloveniji lahko ogledali od 2. avgusta 2018, tudi v 3D tehniki. To pomeni, da film k nam prihaja 3 tedne kasneje kot v ZDA, kjer se zančne predvajati 13. julija.

Režiser 3D animiranega filma je Genndy Tartakovsky, scenarij zanj pa sta spisala Tartakovsky in Michael McCullers. Za distribucijo 97 minut dolgega film s proračunom 65 mio $ skrbi Sony Pictures Releasing, v Sloveniji pa Con film. V izvirniku likom glasove posojajo: Adam Sandler, ki je Drakula, Selena Gomez, ki je Manca, potem pa so tukaj še Andy Samberg, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, Molly Shannon, Keegan-Michael Key in Mel Brooks. Imena ekipe, ki bo film sinhronizirala v slovenščino, pa žal še ni znana.

Na 71. filmski festival v Cannesu so predstavili tudi poseben izsek iz filma, kjer gremlini upravljajo potniško letalo. Ogledate si ga lahko spodaj.

Zgodba filma
Manca bo presenetila Drakulo presenetila z družinskim potovanjem na razkošni križarski ladji, da bi se odpočil od napornega upravljanja hotela. Ker je prav Drakula navadno tisti, ki skrbi, da bodo drugi prijetno preživeli svoje počitnice, je tokrat napočil čas, da nekdo drug poskrbi za njegovo sprostitev. Seveda se tudi preostali člani Drakulove družbe ne morejo upreti razkošnemu potovanju, zato se mu navdušeno pridružijo.

Pošasti se na ladji veselo zabavajo in uživajo v vsem, kar jim je na voljo, od različnih športnih dejavnosti do neverjetno okusnih jedi in eksotičnih izletov. Toda nenadoma jim zabavo pokvari nepričakovan ljubezenski zaplet. Kmalu po odhodu iz pristanišča se Drakula namreč zagleda v skrivnostno kapitanko Eriko, ki pa v drugih vzbuja neprijetne sume. Zdaj bo morala Manca prevzeti zaščitniško vlogo in preprečiti, da se njen očka preveč zbliža z Eriko. Nihče pravzaprav ne ve, da je Erika v resnici potomka Abrahama Van Helsinga, starodavnega sovražnika Drakule in vseh drugih pošasti.

Napovednik filma Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: