Huawei bo Android 9 Pie ponudil z EMUI 9.0 preobleko, ki bo predstavljena na sejmu IFA 2018, prvi telefoni pa nadgradnjo dobijo septembra | UPORABNA STRAN

Huawei bo Android 9 Pie ponudil z EMUI 9.0 preobleko, ki bo predstavljena na sejmu IFA 2018, prvi telefoni pa nadgradnjo dobijo septembra

Huawei je uradno potrdil, da bo operacijski sistem Android 9 Pie del prihajajoče preobleke EMUI 9.0, ki jo bodo predstavili na sejmu IFA 2018. Nadgradnja bo lansirana v dveh valovih.

Prvi bodo EMUI 9.0 dobili telefoni linije Huawei P20 (Huawei P20, Huawei P20 Pro in Huawei P20 lite) in sicer že od septembra naprej. Ni pa znano, ali se bo nadgradnja lansirana takoj po sejmu IFA, ali kasneje v septembru.

Kasneje (kdaj točno, ni znano) bo nadgradnjo dobila tudi Huawei Mate 10 linija (Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate RS Porsche Design in Huawei Mate 10 Lite). A ker so pri Huaweiju navedli zgolj »Mate« ni izključeno, da bo nadgradnjo dobil tudi kakšen izmed telefonov Mate 9 linije. Nadgradnjo pa bosta dobila tudi dva telefona Huaweijeve podznamke Honor, in sicer bosta to Honor 10 in Honor V10.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: