Kaj bo ponujalo prenovljeno pritličje veleblagovnice Maxi? Svoje kotičke bodo imele znamke Dior, Chanel, Lancome, Guerlain, Samsonite … | UPORABNA STRAN

Kaj bo ponujalo prenovljeno pritličje veleblagovnice Maxi? Svoje kotičke bodo imele znamke Dior, Chanel, Lancome, Guerlain, Samsonite …

Veleblagovnica Maxi bo jutri, 10. oktobra 2018, odprla prenovljeno pritličje, s katerim bodo zaključili prvi del prenove, saj prihodnje leto sledi še prenova prvega in drugega nadstropja. Maxi tako s prenovo dobiva elemente moderne veleblagovnice, a hkrati ohranja arhitekturno idejo arhitekta Edvarda Ravnikarja.

Maxi v pritličju, 1. ter 2. nadstropju ponuja okoli 5.600 kvadratnih metrov prodajnih površin. S prenovo bo Maxi zasijal v modernejši luči, a kot je v intervjuju za Uporabno stran izpostavil Goran Kristan, direktor Maxija, si želijo, da je Maxi veleblagovnica z dobro kvaliteto in dostopnimi cenami, v katero bodo meščanke in meščani radi zavili, predvsem pa se s pomočjo strokovnega osebja oblekli od glave do pet.

Kotički priznanih blagovnih znamk
Prenova v pritličje Maxija prinaša še več originalnih kotičkov priznanih blagovnih znamk. Tako bodo na voljo kotički blagovnih znamk Dior, Chanel, Lancome in Guerlain, ki bodo po zgledu svetovno znanih veleblagovnic ponujali tudi nekaj ekskluzivnih dišav. Svoje kotičke bodo dobile tudi blagovne znamke L’Occitane en Provence, Melvita, Samsonite, Slowatch, ki bo ponujal ure in nakit, za korekcijska in sončna očala pa bo poskrbel kotiček Optike Krstič.

Levi in desni del pritličja dobo delili lifestile produkti, ki se bodo menjavali glede na sezono. Pestro ponudbo pa bodo zaokrožali proizvodi blagovne znamke Zakladi Slovenije, v sklopu katere so na voljo tradicionalni slovenski proizvodi.

Na voljo bodo številne ekskluzivne znamke
Maxi bo ekskluzivno ponudil dišave Tom Ford, Chanel – les eaux, Guerlain – l’art et la matière in Valmont – storie veneziane. Izbrano ponudbo bodo dopolnjevali nišni parfumi Ramon Monegal, Nishane in Atelier Des Ors. V sklopu negovalne kozmetike bodo ekskluzivno na voljo ameriška kozmetika Kiehl’s, angleška Elemis in korejska Erborian. Pestro ponudbo prestižne kozmetike bodo dopolnile dišave Tiffani & Co. in negovalna kozmetika Darphin, Pure Altitutde, Triumph & Disaster, Profusion Cosmetics ter B TAN.

Čevlji, torbice in hlačne nogavice
Tradicionalno so del pritličja Maxija tudi čevlji ter torbice. Goran Kristan je povedal, da bodo na voljo številni skrbno izbrani proizvodi, s katerimi želijo zadovoljiti širok nabor okusov, nekatere blagovne znamke pa bodo na voljo premierno. Seveda so pomemben del ponudbe Maxija tudi hlačne nogavice (žabe). Ta ponudba bo na prvi pogled nekoliko skrita, saj bo postavljena za predelno steno na skrajnem robu pritličja.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: