Telekomu Slovenije je zaloga NEO Smartbox komunikatorjev pošla v enem dnevu, novo prejmejo predvidoma 28.12.2018 | UPORABNA STRAN

Telekomu Slovenije je zaloga NEO Smartbox komunikatorjev pošla v enem dnevu, novo prejmejo predvidoma 28.12.2018

Telekom Slovenije v nov STB komunikator poimenovan NEO Smartbox predstavil v sredo, 12.12.2018, v četrtek, 13.12.2018 pa naj bi komunikator že bil na voljo Telekomovim uporabnikom. Žal pa je veselje kaj kmalu usahnilo, saj je celotna zaloga komunikatorjev pošla v enem dnevu.

Premajhna zaloga
To, da je zaloga komunikatorja NEO Smartbox pošla v enem dnevu, je za največjega operaterja v Sloveniji rahlo nesprejemljivo, saj bi pred lansiranjem morali zagotoviti dovolj enot in pričakovati, da bodo uporabniki želeli naročiti nov STB. Iz Telekoma Slovenije so sporočili, da so z odzivom zadovoljni, saj je povpraševanje takoj preseglo ponudbo. Glede na to, da jim je zaloga pošla v enem dnevu, bi bilo zanimivo vprašanje, koliko uporabnikov pa so pričakovali, da niso imeli na zalogi toliko komunikatorjev, da bi zadostili povpraševanju prvih nadobudnih uporabnikov.

Nova pošiljka šele 28.12.2018
Vsi, ki novega NEO Smartbox komunikatorja niso prejeli in so izkazali zanimanje zanj prek katerega izmed Telekomovih kanalov (prodajno mesto, spletna stran, elektronski naslov ali telefonska številka) bodo morali počakati predvidoma do 28.12.2018, kar je 14 dni od dneva, ko je bil NEO Smartbox komunikator dan na trg. Škoda, da bo Telekom Slovenije na tak način zamudil praznike, ko imajo uporabniki največ časa za spoznavanje z novimi pridobitvami.

Kakšna je cena za NEO Smartbox?
Tukaj je bilo prve dni nekaj zmede, a kot so pri Telekomu Slovenij pojasnili za Uporabno stran, je za vse obstoječe naročnike, ki imajo IPTV kot del paketa, najem prvega NEO Smartboxa brezplačen, plača se strošek izdaje zanj, ki znaša 29€. To pomeni, da je najemnina brezplačna za vse, tako tiste, ki imajo najemni, kot tiste, ki imajo kupljen BOX komunikator, plača pa se njegova izdaja. Posamezni naročnik lahko prejme do 4 NEO Smartboxe, pri tem pa se za drugi, tretji in četrti NEO Smartbox, tako kot pri starejši opremi, poleg stroška izdaje plača tudi mesečni najem v višini 2.9€ na izdani NEO Smartbox. Novim naročnikom se v okviru akcije prizna 100% popust na izdajo NEO Smartboxa, še vedno pa ostaja mesečna najemnina za drugi, tretji in četrti NEO Smartbox, ki prav tako znaša 2.9€ mesečno.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: