T-2 je decembra 2018 nadgradil grafični vmesnik IP televizije ter dodal funkcionalnosti v T-2 tv2go mobilno in spletno aplikacijo | UPORABNA STRAN

T-2 je decembra 2018 nadgradil grafični vmesnik IP televizije ter dodal funkcionalnosti v T-2 tv2go mobilno in spletno aplikacijo

T-2 je decembra 2018 na vseh platformah nadgradil televizijsko izkušnjo z novimi funkcionalnostmi in izboljšavami, ki olajšajo uporabniško izkušnjo. Novosti so tako deležni vsi IPTV uporabniki, uporabniki pametnih televizij z operacijskim sistemom Android TV in Tizen ter tisti, ki uporabljajo mobilno ali spletno aplikacijo tv2go.

Novosti na IPTV vmesniku ter T-2 TV aplikaciji za pametne televizije
Prva izboljšava, ki jo je T-2 ponudil tistim, ki televizijo spremljajo prek STB-ja ali T-2 TV aplikaciji za pametne televizije je podroben opis vsebine, ki si jo uporabnik želi ogledati. Ta novost je del elektronskega programskega vodiča (EPG) in videa na zahtevo (VoD).

Iskalnik je bil prav tako deležen nadgradnje. S klikom na »iskalnik« se odpre globalni iskalnik, ob ponovnem kliku pa se prikažejo zadnja iskanja. Še nekoliko bolj koristna nadgradnja pa je, da se ob vpisovanju iskalnega gesla sproti prikazujejo predlogi za iskalna gesla. To pomeni, da velikokrat ne bo treba do konca vpisati iskalnega gesla, saj se bo prikazalo med predlogami.

Ker v videoteko lahko uporabnik vstopi neposredno iz iskalnika, so dodali logotip videoteke v kateri se vsebina nahaja. Tako je precej bolj pregledno prikazano v kateri videoteki se uporabnik trenutno nahaja.

Pri T-2 si uporabniki, ki imajo zakupljen prostor v T-2 Horizontu, lahko posnetke tudi shranijo. Novost, ki jo prinaša tokratna posodobitev je, da je poleg vsebine sedaj prikazana tudi velikost datoteke v GB. Tako se je lažje odločiti katero vsebino pobrisati in sprostiti nekaj prostora.

Novosti v spletni in mobilni T-2 tv2go aplikaciji
Spletna T-2 tv2go aplikacija ima sedaj na vrhu navigacijsko vrstico, ki omogoča hitro prehajanje po straneh aplikacije. Videoteka je prav tako nekoliko prenovljena, tudi odpira se hitreje.

T-2 tv2go aplikacija za Android naprave pa ima sedaj dodano možnost, da ob zaključku predvajanja videoteke ali ob začetku odjavne špice, uporabnik izbere nadaljevanje naslednje epizode. Novosti sta še dve, in sicer ustavitev predvajanja v primeru prejetega klica ter možnost prikaza gesla ob vnašanju znakov.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: