NLB plačilne kartice BA Maestro in Mastercard so v letu 2019 dobile novo preobleko | UPORABNA STRAN

NLB plačilne kartice BA Maestro in Mastercard so v letu 2019 dobile novo preobleko

NLB je v leto 2019 vstopil z novo podobo NLB plačilnih kartic osebnih računov BA Maestro in kartic z odloženim plačilom Mastercard. Novo preobleko so dobile tudi Poslovne Maestro kartice, ki po novem omogočajo tudi brezstično plačevanje.

Novo podobo bodo dobile vse NLB plačilne kartice
Nova podoba NLB plačilnih kartic je od prejšnjih precej bolj barvita in razigrana. Kot so pojasnili pri NLB-ju, so se za takšno podobo odločili tudi zato, da se njihove kartice lažje ločijo v denarnici. Trenutno so v novo podobo odeli tri tipe plačilnih kartic, kmalu pa na vrsto pridejo še ostale. Nova podoba pa ni omejena zgolj na Slovenijo, saj so jo začele uporabljati tudi druge banke NLB Skupine, torej NLB Banka Banja Luka, NLB Banka Beograd, NLB Banka Podgorica, NLB Banka Prishtina, NLB Banka Sarajevo ter NLB Banka AD Skopje.

Kdaj dobim NLB plačilno kartico z novo podobo?
Vse novo izdane kartice BA Maestro in Mastercard za fizične osebe ter Poslovne Maestro kartice so že v novi podobi. Obstoječi uporabniki pa bodo NLB plačilno kartico v novi preobleki prejeli ob poteku veljavnosti obstoječe. Same funkcionalnosti kartice s staro in novo podobo se ne razlikujejo.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: