Telekom Slovenije bo v ponudbo kmalu dodal »klasični« NEO daljinski upravljalnik, a ga bo treba dokupiti | UPORABNA STRAN

Telekom Slovenije bo v ponudbo kmalu dodal »klasični« NEO daljinski upravljalnik, a ga bo treba dokupiti

Telekom Slovenije je konec lanskega leta predstavil nov set top box NEO, ki mu je priložen daljinski upravljalnik brez številčnice, saj večino uporabniške izkušnje stavijo na glasovno interakcijo. Nekateri pa si bodo kljub temu želeli daljinec s številčnico in tega bo Telekom kmalu dodal v ponudbo.

 

 

NEO daljinec s številčnico
Telekom Slovenije je podrobnosti o NEO daljinskem upravljalniku s številčnico že objavil, a ta še ni v ponudbi. Nekoliko manj stilsko dovršen daljinec bo prav tako imel mikrofon za glasovno upravljanje, smerne tipke ter tipki za uravnavanje glasnosti. Imel pa bo dodano številčnico ter tipki za premikanje po TV programih.

Cena NEO daljinca s številčnico bo 25€, a kot so za Uporabno stran pojasnili pri Telekomu Slovenije, žal ne bo možno izbrati »osnovnega paketa« v katerem bi bil ta daljinec namesto tistega, ki je zdaj dodan NEO komunikatorju. To pomeni, da ga bo v vsakem primeru treba dokupiti in potrošnik bo tako imel na koncu dva daljinska upravljalnika.

Sorodni članki

1 komentar

  1. Kdaj bo ta ‘kmalu’?

Komentiraj

Anti-Spam: