Telekom Slovenije obstoječim uporabnikom popust ob vezavi pri novih fiksnih paketih NEO A, B in C ponuja le, če se naročijo tudi na njihovo električno energijo | UPORABNA STRAN

Telekom Slovenije obstoječim uporabnikom popust ob vezavi pri novih fiksnih paketih NEO A, B in C ponuja le, če se naročijo tudi na njihovo električno energijo

Telekom Slovenije je včeraj, 19.3.2019 predstavil nove fiksne pakete NEO A, NEO B in NEO C. Največja razlika je višja internetna hitrost v paketih in cenejša nadgradnja višje hitrosti. A pustimo to za kdaj drugič, tokrat raje o primerjavi med novimi in obstoječimi uporabniki.

Obstoječih uporabnikov ne marajo preveč
Zanimivo pa je to, da obstoječih uporabnikov pri Telekomu Slovenije kot kaže ne marajo preveč, saj so jim možnost pridobitve akcijske cene precej zakomplicirali oz. od njih zahtevajo naročilo še ene storitve. Takole so zapisali v pogojih Akcijske ponudbe:

Naročniško razmerje s paketi NEO A, B ali C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki fiksnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Akcijska mesečna naročnina (40 EUR) za 4 mesece velja za nove naročnike ob vezavi za 24 mesecev, za obstoječe naročnike pa ob vezavi za 24 mesecev, če so hkrati naročniki elektrike pri Telekomu Slovenije. Po pretečenih 4 mesecih se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa po takrat veljavnem ceniku. Navedena hitrost fiksnega interneta velja v optičnem omrežju Telekoma Slovenije. Akcijska ponudba velja od 19. 3. do 30. 4. 2019 in se za nove naročnike izključuje z akcijsko ponudbo izdelkov.

To pomeni, da za obstoječe naročnike ni dovolj, da se vežejo za 24 mesecev, ampak morajo biti hkrati tudi naročniki elektrike pri Telekomu Slovenije. Zanimivo je tudi, da je akcijska cena potrošniku, tako novemu kot obstoječemu, na voljo zgolj 16.66% časa vezave. To je sicer več kot pri njihovi prejšnji akciji, kjer je ob vezavi akcijska cena veljala zgolj 3 mesece, a vseeno to ni ravno akcijska ponudba s katero bi se lahko zelo hvalili.

Obstoječi uporabniki so 2x na slabšem
Kot da zahteva po elektriki pri Telekomu Slovenije za obstoječe uporabnike ni dovolj, so ohranili še zahtevo po plačilu administrativnega stroška v vrednosti 29€ za izdajo NEO Smartboxa. Novi uporabniki so deležni 100% popusta pri tej postavki in nov komunikator prejmejo brezplačno, obstoječi uporabniki, ki pa že imajo »Siol« BOX ali BOX S, pa morajo za izdajo plačati. Tudi, če bi obstoječega želeli vrniti in pridobiti novega, ki bi jim kot novim uporabnikom pripadal.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: