Dosjeji X (The X-Files) danes, 26.1.2016 ob 22.00 na FOX TV Slovenija z dvema premiernima epizodama mini serije | UPORABNA STRAN

Dosjeji X (The X-Files) danes, 26.1.2016 ob 22.00 na FOX TV Slovenija z dvema premiernima epizodama mini serije

Dosjeji X (The X-Files) se danes, 26.1.2016 ob 22.00 po 13-ih vračajo na TV ekrane, saj bo FOX TV Slovenija predvajal prva dva dela mini serije, ki bo obsegala 6 epizod. Naslednje štiri torke pa si bo ob 22.00 na FOX možno ogledati preostale štiri epizode.

the-x-files

Premiera izvirne serije je bila septembra 1993. V devetih sezonah predvajanja je priljubljena znanstvenofantastična serija postala velik svetovni hit in ena najuspešnejših televizijskih dram vseh časov. V središču serije, nagrajene s 16 emmyji, petimi zlatimi globusi in nagrado Peabody, sta posebna agenta FBI, Scullyjeva in Mulder, ki preiskujeta nepojasnjene primere, dosjeje X. Ključne odgovore do rešitve pa lahko najdeta le v nadnaravnih pojavih.

Napeta mini serija, je ustvarjena pod taktirko avtorja in izvršnega producenta Chrisa Carterja. Da se serija res vrača v vsej svoji veličini pa dokazuje tudi igralska zasedba – igralca David Duchovny in Gillian Anderson, ponovno v vlogah slavnih agentov FBI, Foxa Mulderja in Dane Scully.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: