Film Pr’Hostar je v 11-ih dneh osvojil kar tri Zlate role, saj so do danes zabeležili 82.533 gledalcev | UPORABNA STRAN

Film Pr’Hostar je v 11-ih dneh osvojil kar tri Zlate role, saj so do danes zabeležili 82.533 gledalcev

Film Pr’Hostar je obnorel Slovenijo, saj si ga je v manj kot dveh tednih rednega predvajanja ogledalo že 82.533 gledalcev (podatek do 7.11.2016). Slovenska satirična komedija režiserja Luke Marčetiča je tako v 11-ih dneh osvojila kar tri Zlate role.

pr-hostar-zlata-rola

 

 

V Koloseju Ljubljana so igralcem in ustvarjalcem filma svečano podelili tri Zlate role, pa čeprav so bili sprva vabljeni na podelitev dveh. Zlato rolo podeljujeta Kolosej in Društvo slovenskih filmskih ustvarjalcev (DSFU) podeljujeta slovenskih filmom, katerih gledanost se zavihti čez mejo 25.000 gledalcev. Pr’Hostar pa si je že z največjim otvoritvenim vikendom v letu 2016 (28.160 gledalcev) prislužil eno Zlato rolo. Filmski ekipi pa sta v imenu DSFU čestitala tudi režiserja Miha Hočevar in Matevž Luzar, ki sta tej zgodbi malih ljudi velikih src zaželela še obilo smeha ter polnih dvoran.

pr-hostar-zlata-rola-1

In kako naprej?
Zlatih rol se od tretje naprej ne podeljuje več na 25.000, ampak je naslednja števila 125.000 obiskovalcev, ko film prejme Veliko Zlato rolo in glede na trenutni trend obiska bo film Pr’Hostar to z lahkoto dosegel.

Več o filmu si lahko preberete tukaj (Pr’Hostar, slovenska komedija režiserja Luke Marčetića o gorenjskih gaunarjih je že v slovenskih kinematografih).

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Pr’Hostar iz tedna v teden kaže svojo moč, saj so dva tedna nazaj z več kot 82.000 gledalci pobrali tri Zlate role, sedaj pa so v štirih vikendih z več kot 136.000 gledalci prišli do Velike Zlate […]

Komentiraj

Anti-Spam: