HoT v paketih HoT Extra in Hot Maxi uvaja neomejeno količino minut klicev in SMS-ov v vsa slovenska omrežja | UPORABNA STRAN

HoT v paketih HoT Extra in Hot Maxi uvaja neomejeno količino minut klicev in SMS-ov v vsa slovenska omrežja

HoT (Hofer Telekom) je danes, 24.5.2018 prenovil tri svoje mobilne pakete (Hot Extra, Hot Maxi in Hot Mini), ki so v enem letu obstoja privabili več kot 40.000 uporabnikov. Ključna novost paketov Hot Extra in Hot Maxi je to, da imata paketa sedaj oba neomejeno količino minut in SMS-ov v vsa slovenska omrežja.

 

 

Kakšni so po novem paketi Hot Maxi, Hot Extra in Hot Mini?
Hot Extra in Hot Maxi sta si zelo podobna, oba imata neomejeno količino klicev v vsa slovenska omrežja, pa tudi neomejeno količino SMS-ov. Ključna razlika je količina prenosa podatkov, v paketu Extra je na voljo 50GB, v paketu Maxi pa 20GB. Posledično se razlikujeta tudi po ceni, prvi stane 14.99€ za 30 dni, drugi pa 9.99€ za 30 dni.

Nekaj dodatnih izboljšav pa je bil deležen tudi paket HoT Mini, ki so mu pred kratkim že dvignili količino prenosa podatkov iz 1GB na 3GB. Sedaj so dvignili tudi količino minut in SMS-ov, tako da uporabniki paketa Hot Mini lahko v vsa slovenska omrežja brezplačno kličejo 1.500 minut in pošljejo 1.500 brezplačnih SMS-ov. Cena paketa pa ostaja 6.99€ za 30 dni.

Kaj pa gostovanje v EU?
Pri podatkovnem prenosu se ne spreminja nič. Tako imajo uporabniki med gostovanjem v EU v paketu Hot Extra še vedno na voljo 4.1GB, v Hot Mega 2.73GB in HoT Mini 1GB. Sprememba je pri količini minut in SMS-ov. Eva Aljančič, direktorica mobilnega operaterja HoT je pojasnila, da so se s spremembami želeli izogniti zlorabam, saj so se zaradi izjemno ugodne ponudbe za HoT odločali tudi nerezidenti Slovenije, celo nerezidenti Evropske unije, ki pa niso upravičeni do Roam Like at Home ponudbe. Zato so na podlagi 6c. člena Evropske uredbe o gostovanju, ki ureja vzdržnost odprave maloprodajnih pribitkov gostovanja zaprosili AKOS za odobritev te izjeme. Ker HoT storitev gostovanja ne more pokriti svojih celotnih dejanskih in predvidenih stroškov zagotavljanja reguliranih storitev gostovanja so jim odobrili zaračunavanje pribitka.

Tako paketi HoT Extra, HoT Maxi in HoT mini med gostovanjem v EU ne ponujajo neomejenih količin (oz 1500 enot), ampak so te omejene. Paket HoT Extra ima na voljo 300 minut in 300 SMS-ov, paket HoT Maxi pa 200 minut in 200 SMS-ov, HoT Mini pa ponuja 100 minut in 100 SMS-ov.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] HoT v paketih HoT Extra in Hot Maxi uvaja neomejeno količino minut klicev in SMS-ov v vsa slovenska… (0) HoT (Hofer Telekom) je danes, 24.5.2018 prenovil tri svoje mobilne pakete (Hot Extra, […]

Komentiraj

Anti-Spam: