Xiaomi v Sloveniji jutri, 8.9.2018 odpira svoj prvi shop in shop v novi poslovalnici Telemach Celje Center (Stanetova ulica 7, Celje) | UPORABNA STRAN

Xiaomi v Sloveniji jutri, 8.9.2018 odpira svoj prvi shop in shop v novi poslovalnici Telemach Celje Center (Stanetova ulica 7, Celje)

Xiaomi v Sloveniji jutri, 8.9.2018 odpira svoj prvi shop in shop. Ta bo del nove poslovalnice Telemach Celje Center, ki se nahaja na Stanetovi ulici 7 v Celju. Xiaomi bo v Sloveniji tako prvič prisoten z lastno trgovino v trgovini, ki bo ponujala celoten nabor Xiaomi izdelkov, ki so dobavljivi v Evropi.

Poslovalnica Telemach Celje Center se odpira pod okriljem družbe iSERVER d.o.o., ki tako postaja prvi partner in uradni prodajalec celotnega nabora izdelkov Xiaomi v Sloveniji. To pomeni, da bo možno kupiti telefone Xiaomi Mi 8, Mi A2, Mi A2 Lite, Mi Mix 2S, Redmi Note 5, pa tudi čisto sveži Xiaomi Pocophone F1.

Seveda se nabor izdelkov tukaj ne konča, saj bodo med drugim na voljo tudi robotski sesalec Xiaomi Vacuum Robot, električni skiro Mi Electric Scooter, slušalke, zvočniki, prenosni računalnik, Mi Band zapestnica, Amazfit Bip ura, pa tudi pametna osebna tehtnicaMi Smart Scale. Vse Xiaomi izdelke, ki jih nimajo v trgovini, pa so dostopni v Evropi, je možno naročiti, dobavljeni pa so v tednu dni.

Do 29.9.2018 v poslovalnici poteka tudi nagradna igra v sklopu katere je nagrada tudi Xiaomi Mi Action camera 4k.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: