Hood Burger Celje vrata odpira sredi aprila 2019 – Prešernova ulica 10, Celje | UPORABNA STRAN

Hood Burger Celje vrata odpira sredi aprila 2019 – Prešernova ulica 10, Celje

Hood Burger Celje bo prva širitev Hood Burgerja izven Ljubljane. Kot so potrdili za Uporabno stran se celjska lokacija (Prešernova ulica 10, Celje), odpira sredi aprila 2019.

Hood Burger je svoje potovanje oktobra 2012 začel v stari gostinski prikolici pred Intersparom Vič v Ljubljani. Na tej lokaciji so avgusta 2013 nato odprli veči in prostornejši objekt katerega sestavni del je star ladijski zabojnik. Leta 2016 so delovanje širili v BTC City, kjer so na Tržnici BTC v sklopu Food Courta odprli svojo drugo Hood Burger lokacijo. Najmlajša lokacija je Hood Burger Center, ki se nahaja na Nazorjevi ulici 4 v Ljubljani, vrata pa je odprla novembra 2016.

Po treh ljubljanskih lokacijah svoje delovanje zdaj širijo še v Celje kjer bodo, kot rečeno vrata odprli sredi aprila 2019. Na Prešernovi ulici 10 v Celju bodo ponujali že dobro poznane Hood Burger izdelke, katerih glavna so seveda burgeriji s 100% vsak dan sveže mleto pašno govedino. Prava posebnost je tudi 100% slovenski Hood krompirček, ki ga pripravljajo sami.

Kot so pojasnili pri Hood Burgerju menu v Celju takoj na začetku ne bo obsegal prav vseh izdelkov, a vsi glavni bodo, prav tako tudi Special Edition burgerji, ki so zdaj postali že tradicija in so na voljo le kratek čas.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: