Kraljeva poroka s kar dvema poljuboma na balkonu Buckinghamske palače-video-29.4.2011-(Prince William in Catherine Middleton- The Royal Wedding) | UPORABNA STRAN

Kraljeva poroka s kar dvema poljuboma na balkonu Buckinghamske palače-video-29.4.2011-(Prince William in Catherine Middleton- The Royal Wedding)

Kraljeva poroka med Prince Williamom oz. sedaj z uradnim nazivom His Royal Highness William Arthur Philip Louis The Duke of Cambridge in Kate Middleton, ki sedaj nosi naziv Her Royal Highness Catherine Elizabeth The Duchess of Cambridge sta se danes 29.4.2011 poročila v Westminsetrski opatiji. To da ji je poročno obleko z 2.7m vlečko izdelala Sarah Bruton (Alexander McQueen) je pa precej idej prispevala tudi Catherine sama. Navdih pa kot vse kaže prihaja iz poročne obleke Grace Kelly.

Prvi poljub.

Seveda najbolj pričakovan trenutek je bil po poroki in sicer poljub na balkonu Buckinghamske palače. To je bil njun prvi pravi poljub, ki so ga ujeli mediji. Ni ni bil zgolj en ampak kar dva. To se je v vsej zgodovini zgodilo prvič. Komentatorji CNN-a so se malo pohecali in dejali da je bil privi poljub za 7, drugi pa za 10.

Drugi poljub.

Drugi poljub je nastal po kratkem pogovoru. No ker pa je video vreden tisoč slik si spodaj lahko ogledate še video “royal wedding kiss”.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=USS3ITuMoMU’]

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: