T-2 TV aplikacija je sedaj na voljo tudi za Samsung televizije s Tizen OS, že nekaj časa pa je na voljo za Android TV naprave | UPORABNA STRAN

T-2 TV aplikacija je sedaj na voljo tudi za Samsung televizije s Tizen OS, že nekaj časa pa je na voljo za Android TV naprave

T-2 je svojim uporabnikom pred mesecem dni ponudil T-2 Smart TV aplikacijo za naprave z operacijskim sistemom Android TV. Sedaj pa so samostojno aplikacijo lansirali tudi za Samsung televizije z operacijskim sistemom Tizen.

Kako do T-2 Smart TV aplikacije?
Aplikacija za Android TV je na voljo v Google Play trgovini, za Samsung televizije z letnikom 2016 ali mlajše, pa v Samsungovi trgovini aplikacij (Apps). Ključna prednost pametnih televizij je v tem, da na njih lahko tečejo samostojne aplikacije. Ena izmed njih je tako zagotovo IPTV vmesnik, ki omogoča, da se uporabnik znebi dodatne škatle (STB) in daljinca. Po namestitvi je potreben še obisk spletne strani smartTV.t-2.net, kjer se vpiše koda za registracijo naprave.

T-2 Smart TV aplikacije je grafično oblikovana enako kot tista, ki je na voljo na STB vmesnikih Arris VIP1113 in Motorola VIP1003. To pomeni, da ponuja celoten nabor T-2 ponudbe od 4K televizijskih programov do snemanja, časovnega zamika in predvajanja VoD vsebin.

Kaj pa druge blagovne znamke televizij?
T-2 z različico aplikacije T-2 TV za Android TV in Tizen praktično pokriva vse sodobnejše televizije znamke Sony, Philips in Samsung. Kot so pojasnili pri T-2 načrtujejo, da bo aplikacija na voljo za vse pametne televizije večjih blagovnih znamk. To skoraj zagotovo pomeni, da bodo ponudili različico tudi za LG televizije.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: